100. Yılında Cumhuriyet Konulu Resim Yarışması

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ilçemizdeki ilkokul öğrencileri arasında "Resim Yarışması" düzenlenmiştir.

Şartname aşağıdadır. Öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

İlkokul Öğrencileri Arası Resim Yarışması

1 - Yarışmaya katılacak eserler 25x35 ya da 35x50 arası ebatlarda hazırlanacaktır.

2 – Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz bir resimle yarışmaya katılacaktır.

3 – Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz yaptıkları resimlerin sol alt kısmına ad-soyad, okul, sınıf bilgilerini okunabilir şekilde yazacaklardır.

Bilgileri eksik olan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

YARIŞMA TAKVİMİ

–Yarışmanın Okul Müdürlüklerimize duyurulması 02 Ekim 2023

-Okul Müdürlüklerinin eserleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırması 20 Ekim 2023

-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Komisyonumuzun eserleri değerlendirmesi 23 Ekim 2023