Öğrencimiz Polatlı'nın İlk Kadın Başsavcısı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makam ziyaretleri gerçekleştirildi. Çocuklar temsili olarak makamları devraldılar. Öğrencimiz 4/E sınıfı öğrencisi Zeynep ATAMAN Cumhuriyet Başsavcısı makamına oturdu. Zeynep ATAMAN böylece Polatlı’nın İlk Kadın Başsavcısı oldu. Göreve başlamasının ardından  ATAMAN’ın ilk mesajı şu şekilde oldu:
"Daha adil bir dünya mümkün" vizyonu ile dünya üzerinde insanlık suçunun işlenmediği, kadın, çocukların  ve mazlumların korunduğu bir adalet sistemi kurulması bütün insanların ortak sorumluluğudur.”
"Adalet"  devlet yönetiminin temelidir. Vatandaşlarımız, adaletin hızlı ve vicdanları rahatlatacak bir şekilde gerçekleştirmesini beklerken, hakim, savcılar ve avukatlarımız gece gündüz özveriyle bu beklentiye karşılamak için çalışmaktadırlar. Bu vesileyle bütün hakim, savcı ve avukatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zor görevlerinde kendilerine kolaylıklar diliyorum.”

22-04-202422-04-202422-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 12:19 - Görüntülenme: 34