Ruhiye-İrfan Yurtseven İlkokulu

0(312) 624 21 56
ANKARA, Polatlı, Şentepe Mahallesi, Burak Sokak, No 3
Vizyon
Okulumuzu eğitim öğretim, sosyal ve kültürel faaliyetler açısından, veli ve öğrenciler için cazibe merkezi haline getirerek kaliteyi her alanda yakalayabilmek..
Misyon
Tüm paydaşlarımızla birlikte, evrensel değerlerin farkında olan, vatandaşlık bilincine sahip, çevresine duyarlı, ekip çalışmasına yatkın, teknolojiyi kullanabilen, kendine güvenen, problem çözme becerilerine sahip,ilkeli, hoşgörülü, toplumun beklentilerine uygun,araştıran sorgulayan bireyler yetiştiren kurum olmak.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
DOĞAL GAZ
Ulaşım
OKULUMUZA ÇARŞIDAN 206 NOLU DOLMUŞLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA ANKARA´DAN HER 15 DK BİR SERVİS KALKMAKTADIR.
OKULUMUZA ÖZEL SERVİSLERLE DE TAŞIMA YAPILMAKTADIR.
İL MERKEZİNE 75 KM İLÇE MERKEZİNDE
AKIL ZEKA OYUNLARI TURNUVALARI
Proje Çalışmaları
BEYAZ BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL, TEMİZ OKUL,TEMA VAKFI YAVRU TEMA PROJESİ,E-TWİNNİNG PROJESİ-SIFIR ATIK PROJESİ
Diğer Hususlar
OKULUMUZDA AKIL ZEKA OYUNLARI ODAMIZ MEVCUTTUR.2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI KONFEDERASYONUNUN YAPMIŞ OLDUĞU YARIŞMALARDA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ,2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI KONFEDERASYONUNUN YAPMIŞ OLDUĞU YARIŞMALARDA ANKARA 2. LİĞİ ELDE ETMİŞTİR.