ÖĞRENCİ SERVİS İHALE DUYURUSU

Ruhiye İrfan Yurtseven İlkokulu Okul Aile Birliğince 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı öğrenci taşıma ihalesi yapılacaktır. Şartname koşullarını yerine getiren iştirakçiler Kapalı Zarf Usulü tekliflerini okul ihale komisyonuna 05.08.2022 Cuma günü saat 10.00'a kadar teslim edeceklerdir.

İlgililere duyurulur.                                                                      05/07/2022

Funda TURGAN

Okul Aile Birliği Başkanı

İHALE İLE İLGİLİ MADDELER

1.          İhale 08.08.2022 Pazartesi günüyapılacaktır.

2.          İhale Şartnamesi Okul İdaresindenalınabilir.

3.          Teklif mektuplarının 05.08.2022 Cuma saat 10.00'a kadar verilmesi gerekmektedir.

Askıya Çıkış Tarihi : 05/07/2022 – 10.00

May

RAMAZAN AYI İÇERİSİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE YÖNELİK OLARAK OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DE KATILIMIYLA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.BU FAALİYETE DİLEYEN VELİLERİMİZ GIDA ERZAK YARDIMI, DİLEYEN VELİLERİMİZ GİYSİ YARDIMI ,DİLEYEN VELİLERİMİZ DE TEMEL İHTİYAÇLARIN KARŞISILANMASI İÇİN ALIŞVERİŞ ÇEKİ OLARAK OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE YADA OKUL İDAREMİZE YARDIMDA BULUNUP BU YARDIMIN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMASINA VESİLE OLABİLİR.